kenniscentrum voor het verbinden van kunststof

Aeson : Oplossingen voor kunststof lassen, machines, contracting en kennis

Aeson ontwikkelt innovatieve oplossingen voor niet-chemisch verbinden van kunststof. En heeft hiertoe uitgebreide kennis van lastechnieken, gereedschappen en productplaatsing. Met een eigen engineeringsafdeling worden voor elke toepassing de juiste gereedschappen en machineonderdelen ontwikkeld.

Naast de levering van standaard lasmachines worden uitgebreide automatisering modules geleverd aan de automatiseerder. Deze garanderen een optimaal verloop van het lasproces.

In het eigen toepassingslaboratorium kunnen de diverse technieken worden verfijnd. En als laatste onderdeel van de totaaloplossing biedt Aeson de mogelijkheid testproducten en nul-series onder strenge kwaliteitscontrole te lassen.

Aeson helpt met de keuze van de techniek, ontwerp van het product en gereedschap- en machinebouw.

Met betrekking tot de gereedschap en machinebouw is de wens van reproduceerbaarheid van de kunststof producten en korte procestijd een continu aanwezige behoefte. De (standaard) oplossingen van Aeson worden gekenmerkt door:

 

  • Een goed gecontroleerde reproduceerbaarheid
  • Snelst mogelijke verwerking van de producten
  • Snelle gereedschapswisseling
  • Veilig voor operator en omgeving

 

Onze missie

Ons doel is een leidende aanbieder te zijn voor zowel professioneel advies en ondersteuning, alsook componenten en apparatuur te leveren ten behoeve van het verbinden van kunststoffen. Daarnaast is ons doel om onze klanten te helpen met serieproductie en het snijden met ultrasoon. De oplossingen van Aeson moeten leiden tot de beste resultaten, met een hoge efficiëntie voor elke branche.

Verbinden zonder toevoegingen

Verbinden zonder chemische toevoegingen en materialen. Toevoegmaterialen als schroeven, kitten en lijmen kosten geld en de procestijden per product stijgen aanzienlijk. Daarnaast is de reproduceerbaarheid van de processen bij deze methoden slecht te garanderen. Hierdoor voldoen methoden zoals lijmen niet optimaal.

Aeson biedt concurrerende oplossingen voor kleine aanloopseries, zonder dat dure investeringen in apparatuur nodig zijn; loonopdrachten bij Aeson Assemblage.

Door de keuzehulp voor de juiste techniek en bij het ontwerp van het product kunnen we een goede oplossing bieden bestaande uit gereedschappen, standaard én custom-made machines. Voor iedere situatie de juiste oplossing.

Aeson kenniscentrum voor kunststof verbinden machinebouw service

Kennis en ervaring

Aeson heeft kennis van kunststof verbinden en kijkt naar de beste oplossingen voor u, soms is dat een lasmachine, soms kunt u beter op contractbasis iets uitbesteden. Beiden zijn mogelijk. De sales engineers adviseren niet alleen met betrekking tot de lastechniek maar denken ook mee met productverwerking en het behalen van de productdoelstellingen van de klant. Kennis over kunststoffen, lasnaadconstructies, productontwikkeling en producthandeling zijn bij de verkoop aanwezig om de klant een goed advies te kunnen geven.

service onderhoud en machinebouw Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof

Testopstelling

Voor het bevestigen van theoretische oplossingen en het richting de klant aantonen beschikt Aeson over testopstellingen voor de diverse technieken. Deze testopstellingen dienen tegelijkertijd als presentatie van de technische oplossing richting potentiële klanten.

engineering Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof machinebouw service

Engineering

Engineering bestaat uit mechanische oplossingen voor gereedschappen en machines en elektrische en software besturing. Omdat kennis van de oplossing en het maken van gereedschappen tot het bedrijfskapitaal behoort ligt de concentratie van de engineering op de productie van deze gereedschappen.

Aeson kunststof lasmachines

Voor meer informatie en advies over de Aeson kunststof lasmachines, bekijk de informatie. Wij helpen u graag!

Contracting

Ook voor de productie geldt dat de kennis van en ervaring in de productie van gereedschappen een belangrijk bedrijfskapitaal is waarmee Aeson aanzienlijke meerwaarde kan bieden. Daarnaast is flexibiliteit en snelheid van de productie essentieel om een goede oplossing te bieden. Nulseries kunt u uitbesteden als loonopdrachten Aeson Assemblage.

Commisioning, service en onderhoud

Het servicecentrum in Huizen bestaat uit een team van specialisten dat technische ondersteuning biedt zoals, service, onderhoudsbeheer, on-site service, reserveonderdelen, componenten en audits. Deze specialisten zijn ook te raadplegen om personeel op te leiden. Onze serviceafdeling waarborgt optimale prestaties van de apparatuur en legt de nadruk op lage kosten van eigendom. Daarnaast zijn onze specialisten ook gewoon snel en efficiënt in het opsporen van storingen en het perfect onderhouden van uw lasmachine.

'Keuzehulp Lastechnieken'
Ontvang de gratis pdf

De pdf ontvangt u direct na inschrijven in uw mail

Downloads Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof