plastic welding

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons

Contact en informatie aanvraag

Aeson BV
Havenstraat 52
1271 AG Huizen
T +31 35 52 33 828
info@aeson.nl

Voor verkoop en technische informatie Ing. R.W. Dasbach en R. van Stolpe

Wilt u ons een e-mail sturen voor informatie of heeft u een en andere vraag of opmerking mail naar verkoop@aeson.nl Wilt u in de mail aangeven hoe wij het beste in contact kunnen treden?

Waarmee kunnen we u helpen?

Commisioning, service en onderhoud

Het servicecentrum in Huizen bestaat uit een team van specialisten dat technische ondersteuning biedt zoals, service, onderhoudsbeheer, on-site service, reserveonderdelen, componenten en audits. Deze specialisten zijn ook te raadplegen om personeel op te leiden. Onze serviceafdeling waarborgt optimale prestaties van de apparatuur en legt de nadruk op lage kosten van eigendom. Daarnaast zijn onze specialisten ook gewoon snel en efficiënt in het opsporen van storingen en het perfect onderhouden van uw lasmachine.

Onze missie

Ons doel is een leidende aanbieder te zijn voor zowel professioneel advies en ondersteuning, alsook componenten en apparatuur ten behoeve van het verbinden van kunststoffen in serieproductie en het snijden met ultrasoon. de oplossingen van Aeson moeten leiden tot de beste resultaten, met een hoge efficiëntie voor elke branche.

Aeson deelt haar relevante nieuws en belevenissen graag

Downloads kenniscentrum Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof
Lastechniek

Keuzehulp lastechnieken

De keuze van de lastechniek bij het verbinden van kunststoffen is afhankelijk van vele factoren en vraagt om inzicht in het totale project in combinatie met basiskennis van de technische en economische aspecten van de verschillende lastechnieken.

Lees verder »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte