non-chemical plastic welding

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons

Contact en informatie aanvraag

Aeson BV
Havenstraat 52
1271 AG Huizen
T +31 35 52 33 828
info@aeson.nl

Voor verkoop en technische informatie Ing. R.W. Dasbach en R. van Stolpe

Wilt u ons een e-mail sturen voor informatie of heeft u een en andere vraag of opmerking mail naar verkoop@aeson.nl Wilt u in de mail aangeven hoe wij het beste in contact kunnen treden?

Waarmee kunnen we u helpen?

Commisioning, service en onderhoud

Het servicecentrum in Huizen bestaat uit een team van specialisten dat technische ondersteuning biedt zoals, service, onderhoudsbeheer, on-site service, reserveonderdelen, componenten en audits. Deze specialisten zijn ook te raadplegen om personeel op te leiden. Onze serviceafdeling waarborgt optimale prestaties van de apparatuur en legt de nadruk op lage kosten van eigendom. Daarnaast zijn onze specialisten ook gewoon snel en efficiënt in het opsporen van storingen en het perfect onderhouden van uw lasmachine.

Onze missie

Ons doel is een leidende aanbieder te zijn voor zowel professioneel advies en ondersteuning, alsook componenten en apparatuur ten behoeve van het verbinden van kunststoffen in serieproductie en het snijden met ultrasoon. de oplossingen van Aeson moeten leiden tot de beste resultaten, met een hoge efficiëntie voor elke branche.

'Keuzehulp Lastechnieken'
Ontvang de gratis pdf

De pdf ontvangt u direct na inschrijven in uw mail

Downloads Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof