non-chemical plastic welding

Nieuwsbericht

BENT U BEKEND MET DE
AESON WORKBENCH WELDER?

De lasmachines waarmee u seriematig kunt spiegellassen of infraroodlassen maken het mogelijk om met de laatste moderne technieken van elektrisch kunststof lassen, vlakke of gevormde deelnaden van spuitgietproducten te verbinden. De Workbench Welders worden onder andere gebruikt bij het verbinden van gaspijpen, het lassen van kunststof kozijnen en het lassen van flexibele kunststof profielen zoals deurbanden en led-strips. Kortom, dé oplossing voor eersteklas lasresultaten en een snel én veilig kunststof lasproces.
Van de Aeson Workbench Welder zijn er 3 uitvoeringen, allemaal verkrijgbaar in 3 maten. De modellen zijn elk te verdelen in een eenvoudige pneumatische versie (Basic), een uitgebreide pneumatische versie (Extended) en een uitgebreide elektrische versie (Professional). De 3 maten zijn gebaseerd op de breedte van het lasoppervlak. De slagdiepte van de machines zijn 150, 300 en 500 mm. Afhankelijk van de productgrootte en de positie van een las, kijken we naar een geschikte oplossing.

Wilt u meer weten? Vraag dan advies aan de specialisten van Aeson! Of het nu gaat over het versnellen van het productieproces, het beginnen van het productontwerp, moeilijke lasoppervlakten, toepassing van de technieken, automatisering of speciale gereedschappen; wij helpen graag! Ook kunt u hier onze brochure downloaden van de Aeson Workbench Welder.

Lees hier meer over een recente oplevering én de voordelen van onze Workbench Welder voor spiegellassen in de high-end auto-industrie.

Share on twitter
Share on linkedin

Voordelen op een rij

De Workbench Welder is open aan de voor- en bovenzijde. De productopnamen bewegen horizontaal. Daarom zijn de producten voor een operator makkelijk te laden en lossen. De bovenbouw kan worden weggenomen waardoor grote producten met een kleine las verwerkbaar zijn. Bovendien zijn de productopnamen van alle zijdes bereikbaar voor een robot of andere vormen van automatisering.

Zoals u hiernaast leest, zijn de 3 Workbench Welders verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De Basic-uitvoering is ontwikkeld voor het lassen van een enkel product met relatief weinig procescontrole. De Extended-variant beschikt over procescontrole en een databank voor een aantal verschillende lasprocessen. En tot slot de Professional, een elektrische optie die met procesbeheersing en communicatie, is voorzien van alle mogelijkheden.

'Keuzehulp Lastechnieken'
Ontvang de gratis pdf

De pdf ontvangt u direct na inschrijven in uw mail

Downloads Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof