Flexibiliteit en continuïteit voor het assemblage proces

Aeson Assemblage: Kunststof verbinden op contract basis

Aeson is specialist in het verbinden van kunststoffen in de ruimste zin van het woord. Via Aeson Assemblage kunt u kunststof onderdelen door het assemblage personeel laten verbinden, monteren, inpakken en versturen. Al deze handelingen worden door het getrainde productieteam voor de klant uit handen genomen. In één proces kan Aeson Assemblage meerdere kunststof lastechnieken inzetten als ultrasoonlassen, spiegellassen, laserlassen en heteluchtlassen. Kijkt u voor meer informatie op de website van Aeson Assemblage.

Flexibiliteit en continuïteit voor het assemblageproces

Aeson Assemblage verzorgt het lassen van kunststofproducten, het testen op lasresultaat, de montage en het inpakken van nul-series, kleine en middelgrote series.

Lassen als verbindingstechniek

Kunststof lassen omvat een scala aan mogelijkheden om diverse kunststof delen te verbinden. Lassen is, evenals mechanische technieken zoals schroeven en klikken, en chemische methoden zoals lijmen en kitten, een belangrijke verbindingstechniek.

Voordelen van lassen (boven lijmen)

Het verbinden van kunststof door lastechnieken hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld lijmen. Kunststof lassen is (nog) niet wijds bekend in de markt. Daar willen wij graag wat aan doen, we delen dan ook graag onze kennis over kunststof lassen.

'Keuzehulp Lastechnieken'
Ontvang de gratis pdf

De pdf ontvangt u direct na inschrijven in uw mail

Downloads Aeson kenniscentrum voor het verbinden van kunststof