Specialisten in Kunststof Lassen

Aeson stelt zich tot doel een oplossing te bieden voor elke verbinding van kunststof producten. Aeson BV is opgericht in 1998 en centraal in Nederland gevestigd in Huizen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het toepassen van lastechnieken is Aeson daarmee marktleider in de Benelux.

In Huizen beschikt Aeson over twee vestigingen met eigen engineering, werkplaats en een toepassingslaboratorium. Naast advies, onderzoek en test-faciliteiten kunnen de oplossingen uitgebreid worden getest bij Aeson Assemblage. Hier wordt seriematig gelast zodat een statistische analyse van de gekozen oplossing mogelijk wordt.

Wij functioneren als klankbord en adviseur met de benodigde theoretische en praktische kennis van kunststoffen en het lasproces, de kunststoffen en de benodigde automatisering. We selecteerden voor u een aantal kwalitatief hoogwaardige producten en toeleveranciers. De producten kunnen wij direct leveren of toepassen in de, aan uw wensen aangepaste, machines, uitgevoerd met door Aeson ontwikkelde gereedschappen.

Een oplossing moet bij ons altijd de juiste keuze zijn die past bij uw wensen met betrekking tot:

  • Kwaliteit
  • Verwerkingssnelheid
  • Integratie in uw productie
  • Aangepast aan uw budget

 

 

 

Oplossingen bij Aeson

Adres en route