Specialisten in Kunststof Lassen

Ervaring met het gebruik van ultrasone gereedschappen en het samenstellen van de juiste set van componenten maakt Aeson een unieke partner in het oplossen van het snijden van toepassingen.

Aeson is al voor vele jaren gespecialiseerd in het ultrasone snijden van voedingsmiddelen.
Wij bieden met onze deskundigheid, advies en hulpmiddelen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen zoals koekjes, gebak, kauwgom, marsepein, gebak, kaas, boter, zoethout etc ...

De voordelen van ultrasoon snijden:
1. Minder vervuiling van de messen,
2. Minder vervorming door lagere statische druk tijdens het snijden
3. Hoge snijsnelheid

 

Voor meer informatie verwijzen we naar www.ultrasoonsnijden.nl 

Rafelvrij_ultrasoonsnijden_en_sealen_van_transportband
Rafelvrij_ultrasoonsnijden_en_sealen_van_transportband
Rafelvrij_ultrasoonsnijden_van_vlaggendoek
Ultrasoonsnijden_lassen_van_elastiek
Ultrasoonsnijden_van_Rubber

In the spotlight

Aeson zet een grote stap vooruit met grootste 20kHz sonotrode

Zelfs voor producten met een diameter van meer dan 220mm is ultrasoon kunststof verbinden mogelijk! Het is dus niet meer noodzakelijk te lijmen, klikken of te schroeven, en het is toepasbaar voor in de food-industrie.

Volg deze link voor het gehele blog-artikel