Specialisten in Kunststof Lassen

Vacuümgevormde delen kunnen worden gesloten met een puntlas of worden afgedekt met een folie. Voor beide mogelijkheden heeft Aeson standaard machines ontwikkeld, dit noemen we Blister machines.

Blisterverpakkingen worden gevormd door een vacuümgevormd deel eventueel in combinatie met een gelamineerde folie. De blistermachine kan de verpakking sluiten door middel van puntlassen of naadlassen en worden voorzien van een ultrasoon of thermisch lassysteem. 

Blisteren met een gelamineerde folie verzorgt een water en gasdichte verpakking van uw product; ideaal voor voedingsmiddelen of medicijnen. Bij het blisteren met een dichtgeslagen vacuümgevormd deel kan kan achter het product een bedrukt karton worden bijgevoegd met reclame foto's en teksten. 

De Blistermachines van Aeson zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige componenten zodat een lange levensduur bij intensief gebruik is gegarandeerd. Er zijn zowel handmatig bediende machine als onderdelen voor geautomatiseerde verpakking leverbaar. 

Belangrijkste voordelen

  • Definitief gesloten verpakking
  • Ideaal geschikt voor reclame-uitingen, een goedkope verpakking met eigen gezicht.
  • Machines voor elk prijsprestatieniveau

ultrasoon las machines bij Aeson

In the spotlight

Welke kunststoffen zijn geschikt voor kunststof lassen?

Ondanks dat wij geen chemici zijn wil ik hier toch iets vertellen over het kunststoffen die we zoal tegenkomen bij het lassen van kunststoffen, waarbij warmte wordt toegevoegd aan het oppervlakte dat moet worden gelast.

Voor het hele artikel lees het blog welke kunststoffen geschikt zijn.