Specialisten in Kunststof Lassen

Een unieke oplossing om te lassen door middel van geluid.
Razendsnel, ijzersterk en gegarandeerd reproduceerbaar.

Voor standaard ultrasoon lasmachines en componenten van ultrasoon speciaalmachines werkt Aeson nauw samen met Rinco Ultrasonics AG in Zwitserland. Rinco is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde naam in de laswereld.

Belangrijkste voordelen voor de aanschaf van Ultrasoon lasmachines zijn:  

  • Razendsnel; lastijd vaak onder 1 seconde
  • IJzersterk; tot 90% van de sterkte van de wand
  • 100% reproduceerbaar.

Vraag Aeson advies
Om ultrasoon lasbaar te zijn moet de deelnaad van het product worden voorzien van een lasnaadconstructie. Deze vorm wordt gewoon meegespoten in het product maar moet dus tijdens de ontwikkeling van het product al worden vastgelegd. Voor een juist lasnaadadvies is ervaring absoluut noodzakelijk. U kunt uw productontwerp naar Aeson faxen of mailen vergezeld van de eisen. Dan zullen wij u omgaand op de hoogte brengen van de mogelijkheden en een eventuele lasnaadconstructie.

Volg deze link voor meer theorie over ultrasoon lassen van kunststoffen

 

Download ultrasoonlassen brochures

 

Download hier onze brochures over ultrasoonlassen

 

 

 Aeson levert Rinco apparatuur

ultrasoon las machines bij Aeson

 

De nieuwe Rinco Ultrasonic welding machines "Electrical Motion Series" 

 

Ultrasonic welding machines Alle ultrasoon lasmachines uit de "Electrical Motion Series" werken geheel zonder perslucht.
Op deze machines kunnen de parameters van het lasproces worden afgestemd om een ​​optimaal lasresultaat van de hoogst mogelijke kwaliteit te verkrijgen.
De Electrical Motion 20 kHz ultrasoon lasmachines zijn geschikt voor technisch uitdagende laswerkzaamheden van thermoplastische onderdelen, alsmede voor het lassen en snijden van synthetische textiel.

 

Voor de brochure volgt u deze link