Specialisten in Kunststof Lassen


Aeson biedt oplossingen voor het verbinden van kunststoffen in serieproductie, zonder gebruik te maken van toevoegingen voor de (semi-) automatische kunststofverwerkende industrie. Oftewel: Niet lijmen maar lassen. We doen hiertoe continue onderzoek en maken op basis daarvan speciaal gereedschap en lasmachines. Wat de lasmachines betreft, deze worden op maat geautomatiseerd voor onze klanten.
Kortom, met Aeson gaat u de ideale verbinding aan.

 

Onze oplossingen in beeld

Zoals wij in onze introductie vermelden: Bij Aeson vinden we oplossingen voor het verbinden van kunststoffen in serieproductie, zonder gebruik te maken van toevoegingen voor de (semi-) automatische kunststofverwerkende industrie. In het toepassingslaboratorium van Aeson BV kunnen wij testen uitvoeren en kleine series kunststof producten lassen met diverse technieken. Op onze site kunt u de gegevens vinden van de door ons toegepaste kunststof lastechnieken en lasmachines. Per oplossing tonen informeren wij u met basisgegevens voor het kunststof verbinden middels ultrasoon-, thermische- en laser techniek. Waar mogelijk bieden wij per oplossing ook een downloadbaar document met aanvullende informatie aan.

Oplossing voor een continue ultrasoon lasinstallatie

Voor meer oplossingen bekijk Aeson op Youtube

Branches

Laserlassen_in_de_Automotiveindustrie
Laserlassen_in_de_Automotiveindustrie
Spiegellassen_in_deBouw
Ultrasoon_Snijden_in_de_textielIndustrie
UltrasoonLassenInDeVoedingindustrie

Wie maken er gebruik van de Aeson toepassingen? 
Ultrasoon oplossingen worden in veel verschillende branches gebruikt!

Lees meer...

Wij zoeken . . .

We zijn op zoek naar (technische) uitblinkers die ons team kunnen aanvullen met hun kennis, creatieve oplossingen en ervaring. Wil je graag werken in een innovatieve omgeving met een informele sfeer? Kijk dan even bij onderstaande vacature.

Aeson vacature

Klik voor meer informatie